В Интер днес се проведоха две срещи с цел подобряване

...
В Интер днес се проведоха две срещи с цел подобряване
Коментари Харесай

Кризисни срещи в Интер

В Интер през днешния ден се организираха две срещи за възстановяване представянето на тима. Преди следобедната подготовка изпълнителният шеф Дзупепе Марота и спортният шеф Пиеро Аусилия приказваха с наставника Симоне Индзаги. След това имаше диалог на треньора с играчите в съблекалнята.

След загубата от Болоня " нерадзурите " изостават на 18 точки от водача Наполи. Те бяха настигнати от градския противник Милан, а към този момент и мястото им в топ 4 е под въпрос. Ако тимът не успее да си подсигурява място в Шампионската лига, това ще се отрази извънредно тежко на финансите на клуба.

Клубът към този момент застава зад Симоне Индзаги, само че това може да се промени, в случай че резултатите продължат да са незадоволителни. Шефовете желаят от тима да покаже повече постояннство, изключително в мачове против тимове от долната половина на класирането, против които пристигнаха част от грешките.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР