В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата

...
В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата
Коментари Харесай

Показаха Анелия преди корекциите

В Инстаграм се появи микс от клипчета на фолк певицата през годините, които ясно демонстрират през каква трансформация е минала от началото на кариерата си до момента.

Членове на чалга група в обществената мрежа са се заели със задачата да покажат по какъв начин родни чалга величия се трансформират през годините и в множеството случаи благодарение на напредналата естетична медицина стават все по-хубави и млади.

Видеото с стартира с нейна изява на концерт от 2002 година, когато е едвам на 20 години и нейната кариера потегля с гръм и тропот.

Тогава пуска тоталните си шлагери " Погледни ме в очите " и " Само мене нямаш ". Носят се митове за сумите, които Коко Динев е дал за реклама по това време, с цел да стане обичаната му известна певица.

Във видеото са поместени телевизионни изяви или концерти на през всичките години. Умишлено не са употребявали фрагменти от видеоклипове, защото там са извънредно направени и обработени посредством стратегии и мъчно можем да добием действителна преценка.

Виждаме, че през годините е била чернокоса, а след това последователно стартира да изсветлява косата и стига съвсем до русокоска. В последните две години се връща към тъмното и почитателите са безапелационни, че това е нейният цвят и я поучават да не си прави повече опити с външния тип.

На напред във времето се виждат и корекциите по лицето на. Не можем да не отбележим по-малкият нос, който си е направила както и пипнатите устни. Но е съумяла да резервира женствеността си и не инцидентно е посочена за една от най-красивите дами в България. Пипала е по себе си, само че с мярка, за разлика от доста нейни колежки, написа


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР