В Инициативния комитет ще влязат ректори и творци, подкрепяли ГЕРБ

...
В Инициативния комитет ще влязат ректори и творци, подкрепяли ГЕРБ
Коментари Харесай

Заставаме зад Герджиков за президент, потвърди Борисов

В Инициативния комитет ще влязат ректори и създатели, подкрепяли ГЕРБ през годините

ГЕРБ застават зад проф. Анастас Герджиков на президентските избори, разгласи в петък водачът на партията Бойко Борисов пред публицисти.

" Имахме 2-3 кандидатури – на Дончев, на Митко Николов. Преди 10-ина дни Краси Вълчев сподели, че в университетските среди се разисква за професор Герджиков (…) Това е един човек, който би могъл да сплотява нацията ", сподели Борисов.

В четвъртък ректорът на Софийския университет заяви, че ще се кандидатира за президент против настоя държавен глава Румен Радев и също като него ще бъде повдигнат от предприемчив комитет.

В Инициативния комитет ще влязат 12 ректори на университети, научи Mediapool. В него ще има общественици и създатели като Валя Балканска и Богдана Карадочева, която взе участие и в акцията на кандидат-кмета на ГЕРБ Йорданка Фандъкова през 2019 година бе измежду създателите, които поддържаха тогавашния министър на културата Вежди Рашидов, откакто над 200 други създатели и общественици се подписаха под отворено писмо с искане на оставката му.

Очаквайте подробности
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР