В InGlobo се гордеят със способността си да разказват истории.

...
В InGlobo се гордеят със способността си да разказват истории.
Коментари Харесай

InGlobo представя: „Истории отвисоко“

В InGlobo се гордеят със способността си да описват истории. Te обичат да го вършат, тъй като човек в никакъв случай не знае чии живот може да промени с тях и кого може да въодушеви. И тъй като в историите се крие смисълът. Правят ни по-богати, оказват помощ ни да разберем кои сме, от кое място идваме и накъде отиваме. И ни демонстрират, че светът е безпределно неочакван, богат и разнороден, само че хората, които го обитаваме, в последна сметка не сме толкоз разнообразни един от различен. А най-вече страсти носят, когато са изживени и разказани от първо лице.

Затова от InGlobo започват поредицата от събития „ Ловци на истории “, в която ще дават думата на тях, постоянно търсещите души, които се хранят с историите и ги трансформират в част от себе си, с цел да напишат и своята.

Началото слага „ Истории отвисоко “ , едно събитие, въодушевено от тв поредицата на National Geographic „ Европа отвисоко “.

А посетители на събитието ще бъдат извънредно забавни персони. В диалог със Свилен Георгиев, основен редактор на списание @inglobomagazine и водещ на подкаста те ще опишат за живота там, на високо, където въздухът е малко по-разреден и откъдето всичко се вижда по-ясно. Ще чуем историите на:

Емилиян Колевски

Един от най-известните и сполучливи български катерачи с голям брой влиятелни класирания и преодолени сложни направления у нас и в чужбина, експерт в дисциплината „ боулдър “. Инструктор, треньор и арбитър във отвесния спорт. Като кино каскадьор взе участие в фотосите на холивудската продукция „ Критична точка 2 “, по време на които катери по стената на най-високия водопад в света – Ейнджъл във Венецуела.

Емилиян ще показа какво е чувството да катериш по вертикалата и да стоиш нависоко съвсем всеки ден и ще опише за живота си на катерач, в който границата сред успеха и рухването е на върха на пръстите.

Мартин Граховски

Създател на филмовата компания 3 Minute Media, снима и споделя истории със силата на фотографията и видеодокументалистиката. Неговите фрагменти ни придвижват от обичаната му Япония през Непал и Гана до пернишкото село Долна Секирна, поддържат световно значими дела като битката за човешки права и ни напомнят позабравени български обичаи, разрешават ни да се докоснем до скритите кътчета на страната и до нейните хора.

Мартин ще опише за работата си и за последния си план – кино лентата „ 48 часа “. Действието в един от епизодите му се развива високо в Балкана и наблюдава от близко живота на хората, които са го трансформирали и в собствен дом. С тях по върховете и пасищата броди Иво Данчев – фотограф, прочут със фотосите си на жителите на планината, самичък избрал да напусне града и да заживее в Родопите, човек с фина сензитивност към същинските планинци и връзката им със земята.

Весо Овчаров

Топ парапланерист на България и разпален обожател на един от най-опасните спортове – полетите с уингсют. Световен рекордьор в акробатичния и собственик на доста национални върхове в крос кънтри парапланеризма. Атлет на Red Bull, печелил разнообразни интернационалните надпревари. С крилото си доближава надморска височина от 7000 м в региона на именития връх К2 в Каракорум и изминава стотици километри в полети из най отдалечени кътчета на планетата.

Весо ще опише какво вижда отвисоко, когато лети и какво е чувството да прекарваш огромна част от живота си високо в небето.

От InGlobo дават обещание доста приятни изненади и игри с награди от техните сътрудници.

„ Да се издигнем дружно нависоко в търсене на положителните истории! “, приканват те.

Кога: 16.09.2021 година

Къде: @citystage.bg

Вратите отварят в 19 ч., започваме в 20ч.

!Важно! Събитието ще се организира при 30% потенциал на заведението, според наредбите на Министерство на здравеопазването. Входът за събитието е свободен, само че стеснен като брой хора, по отношение на Заповед на Министерство на здравеопазването № РД-01-748/02.09.2021 година Ще бъдат спазени всички правила за сигурност и стерилизация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР