В индийския щат Раджастан булка реши да се ожени за

...
В индийския щат Раджастан булка реши да се ожени за
Коментари Харесай

Сватбар закъсня и се появи пиян на церемонията, булката се отказа

В индийския щат Раджастан младоженка реши да се ожени за различен мъж откакто нейният избраник просрочен за шествието, а когато дошъл бил пийнал.

Процесията, която се назовава баарат, е обичайната за церемониите в страната.

Според " Индия Таймс ", събитието трябвало да стартира в къщата на булката към 9 часа вечерта. Младоженецът обаче решил да се позабавлява още. Той се напил със своите другари и щастливата компания танцувала под музиката на диджия. Така останалите сватбари трябвало да ги чакат с часове.

Междувременно, до момента в който изнервените родственици чакали, булката решила, че не желае женитба с сходен човек и взела твърдата позиция да анулира церемонията. Всичко към този момент било квалифицирано и нейните родители избрали просто да я оженят за различен.



Тогава дошъл и подпийналият избраник, съпроводен от близки и другари. Всички останали шокирани, когато разбрали за решението на индийката.

На идващия ден даже отишли в поделението на полицията в Ражгар, с цел да се оплачат против досегашните си сватове.

Пред управляващите роднините на булката споделили, че се опасяват от безотговорното държание на мъжа, което можело да продължи и в бъдеще.

Накрая сватбата била анулирана, а двете страни уредили въпроса даже подписали нужните докумменти са анулиране на всички взаимоотношения.

Превод: GlasNews.bg



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР