В индийския град Джамнагар 19-годишно момче удуши баща си след

...
В индийския град Джамнагар 19-годишно момче удуши баща си след
Коментари Харесай

Младеж удуши собствения си баща, ето каква е причината

В индийския град Джамнагар 19-годишно момче удуши татко си откакто схванал, че той е изнасилил два пъти омъжената му сестра. Убийството е станало откакто жертвата на изнасилванията, живееща в Гуджарат, не можела повече да мълчи за случилото се. Девойката поканила на посетители своя брат и му споделила, че родният им татко я е изнасилил два пъти по време на визитите си, пишат изданията в страната.

Младежът изпаднал в гняв и неотложно изискал да се види с татко си. Отначало те разговаряли на висок звук, а след това 19-годишното момче повалило татко си на земята и го удушил.

Полицията е задържала килъра. Сестрата на младежа е декларирала пред органите на реда, че тя е пристигнала при майка си поради раздори със брачна половинка си. Баща й, който също е разграничен с майка й, идвал в къщата веднъж на 10–15 дни.

Според формалните данни на Националното бюро за статистика на закононарушенията в страната, в Индия всекидневно се правят повече от 90 изнасилвания, въпреки че специалисти декларират, че действителният брой просто би шокирал всички.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР