В Индия, точно по време на собствената си сватба, младо

...
В Индия, точно по време на собствената си сватба, младо
Коментари Харесай

Булка почина по време на сватбата, замести я сестра й СНИМКИ

В Индия, тъкмо по време на личната си женитба, младо момиче припадна и получи инфаркт. Този злополучен случай се случи пред храма Bhagvaneshwar Mahadev в Bhavnagar, когато Хетал, щерка на мъж на име Джинабхай Ратор, се омъжвала за Вишал, наследник на Ранабхай Бутабхай Алготар от село Нари.

Гостите изпълнили цялата стая, сватбени песни звучали на назад във времето, само че внезапно празненството трябвало да бъде спряно, съобщава Daily Star. По време на церемонията булката се оплакала от световъртеж, след което ненадейно припаднала. Момичето дълго време не идвало на себе си, след което околните й я откарали в болничното заведение, където лекарите установили гибелта й от инфаркт.
 Индийска женитба, женитба, гала, брак, младоженка Тялото на умрялата младоженка краткотрайно е оставено в моргата на болницата Снимка: News18 
Въпреки че фамилията скърбяло за гибелта на Хетал, роднините измислили различен проект за продължение на сватбеното празненство.

Бащата на умрялата младоженка предложил на младоженеца да се ожени за сестрата на обичаната му и... той се съгласил. Тялото на умрялата булка било оставено краткотрайно в моргата на болничното заведение до привършване на церемониите.

Припомняме, това не е първият случай, в който жених се дами за сестрата на умряла по време на сватбата младоженка. И още веднъж в Индия.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР