В Индия беше разбита банда, която от 8 месеца управлявала

...
В Индия беше разбита банда, която от 8 месеца управлявала
Коментари Харесай

В Индия разбиха банда, управлявала 8 месеца фалшив полицейски участък -

В Индия беше разрушена тайфа, която от 8 месеца управлявала подправен полицейски сектор, единствено на 500 метра от вкъщи на локалния полицейски шеф, съобщи Франс прес, като се базира на полицията.

Най-малко четирима мъже и две дами от групата били арестувани през вчерашния ден, когато същински служител на реда забелязал двама униформени мъже с персонално оръжие, което му се сторило самоделно.

Случаят се проверява.

Тарторът на бандата е избягал.

Фалшивият полицейски сектор се помещавал в къща за посетители, на към половин километър от вкъщи на полицейския шеф в град Банка, в североизточния щат Бихар.

Измамниците наемали мъже и дами от този селски район за по към 500 рупии дневно (6,20 евро), с цел да попълнят личния състав на сектора, а те самите носели униформи с отличителни знаци и чинове.

Много локални поданици, уверени, че става дума за същински полицейски сектор, евентуално са станали жертва на изнудване, когато отивали там, с цел да подадат тъжба или да потърсят помощ.

Инциденти, при които мошеници или банди се показват за държавни чиновници, в това число за служители на реда и военни, са чести в Индия, отбелязва Агенция Франс Прес. В страната всеобщият боязън от органите на реда е толкоз огромен, че хората рядко биха се осмелили да слагат под въпрос дали те са същински чиновници. Създаването на подправен полицейски сектор обаче не е нещо, което се случва всеки ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР