В иначе толкова студеният първи ден от седмицата в Нова

...
В иначе толкова студеният първи ден от седмицата в Нова
Коментари Харесай

Високо напрежение в Нова телевизия: Свежите попълнения вдигнаха градусите в ефира с много чар и предизвикателно облекло (СНИМКА)

В другояче толкоз студеният първи ден от седмицата в Нова телевизия живакът беше нагорещен като за последно. Повод за високото напрежение бе дълго чаканият дебют на двете нови лица на малкия екран – Аделина Радева и Нора Шопова. Двете имаха нелеката задача да заменят надлежно дългогодишните титулярки и любимки в малкия екран Анна Цолова и Деси Банова. Първата бе свалена от ефир през септември и от този момент тъне в забвение. Втората пък се влюби безнадеждно в някогашния президент Росен Плевнелиев. Впоследствие двойката реши, че по-добре за техния имидж ще бъде Деси да радва единствено Плевнелиев, а не целокупния български народ.
 Високо напрежение в Нова телевизия: Свежите попълнения подвигнаха градусите в ефира с доста сексапил и предизвикателно облекло (СНИМКА)

Нора Шопова, която ще чете прогнозата за времето вместо Банова, има сполучлива кариера като модел в България и чужбина и е приключила право. Дали с цел да покаже красивата си фигура, или просто тъй като ѝ бе много горещо, само че Нора реши да се подкъси в първата си ефирна поява. Тя блесна в риза и късичка жълта поличка, която обаче бе стилно издържана до коляното. Новата екранна партньорка на Виктор Николаев, която пък седна на стола на устатата Ани Цолова – Аделина Радева, реши да заложи на яркия червен цвят. Водещата, която е следващият кадър, сменил Българска национална телевизия с Нова телевизия, също сподели бедър. Колкото и стилна да бе роклята й, тя също бе късичка с дължина до коляното.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР