В името на своите вярвания хората са готови да направят

...
В името на своите вярвания хората са готови да направят
Коментари Харесай

Пет ужасяващи сексуални традиции по света

В името на своите вярвания хората са подготвени да създадат какво ли не, даже да търпят болежка и страдалчество. Някои от половите обичаи по света могат да ни ужасят и шокират. Вижте ги:

Водопадът Saut d'Eau - Хаити

Това е мястото, където всяка година през юли се събират хайтяни и вуду магьосници от целия свят. Причината е почитането на богинята на любовта. Но ритуалът е много чудноват. Група голи хора се въртят и се мажат с тиня, смесена с кръвта на пренесени в жертва животни.

Вудабе - племе от Нигер

В племето Вудабе в Западна Африка мъжете крадат дамите си. Първият брак обаче се провежда от родителите още в ранна детска възраст и правилото е те да са братовчеди по права линия. Но все пак на годишния фестивал мъжете от Вудабе се гримират, обличат се в специфични костюми и танцуват с вярата да си откраднат нова жена.

Най-ексцентричните секс закони в света

Самбианците - племе от Папуа Нова Гвинея

За да се трансфорат в мъже момчетата от племето се отделят от дамите още на 7- годишна възраст и живеят единствено с мъже в продължение на 10 години. През това време кожата им се пробива неведнъж, с цел да се отстрани всякакво замърсяване, провокирано от дамите. По същата причина постоянно се провокират повръщане и кръвотечение от носа посредством несъразмерна консумация на захарна тръстика.

От младите момчета се изисква още да гълтам семенната течност на старейшините, защото имат вяра, че по този метод получават мощ.

Тробриандите - племе от Тробриандските острови, Папуа Нова Гвинея

В това племе всичко, обвързвано със секса е доста скандално. Децата стартират да вършат секс доста рано- девойки на 6-8- годишна възраст, а момчета на 10-12 години. Освен това облеклото им е толкоз нищожно,че не покрива даже интимните им елементи.

Мардуджара - племе от Австралия

Ритуалът по превръщането на момчетата в мъже в това племе е много безчовечен. Те се обрязват без анестезия и отрязаната кожичка би трябвало да бъде изядена от момчето. Хората от племето имат вяра,че това има дава мощ и сила

И още:

Страните, в които се прави най-вече секс

Най-потресаващите секс върхове

Най-странните обичаи в света

Най-странните полови и сватбени традиции по света

Странни традиции в любовта и секса по света
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР