В името на любовта принц Хари се отказа от живот,

...
В името на любовта принц Хари се отказа от живот,
Коментари Харесай

Промяната, която Хари не може да приеме

В името на любовта принц Хари се отхвърли от живот, за какъвто си мечтаят мнозина - на кралска персона. Разбира се, той знае най-добре кое е подобаващото решение за него и фамилията му, а в тази ситуация то бе съпроводено с редица огромни промени.

Сега херцогът на Съсекс е на хиляди километри от Острова, от своите близки и другари, а акомодацията към новата обстановка се оказва по-трудна, в сравнение с е предполагал. Според източници, представени от Vanity Fair, принц Хари се усеща като че ли е изгубил посоката и ръководството на живота си . Няма работа, няма другари, няма родственици, има единствено Меган и Арчи.

Разбира се, всяко ново начало е мъчно, само че в тази ситуация то е много по-лесно за Меган. Тя е облагодетелствана от обстоятелството, че майка й живее наоколо, множеството й другари са в Съединени американски щати, а и ще има опция да прави това, което най-обича - да се занимава с кино и телевизия.
 Снимка 479438

Хари обаче изостави работата си в армията, загърби и обичаното си занимание - лова, а единствената му връзка с предходния му живот са честите онлайн диалози с приятелите му на Острова. И с брат му Уилям, с който са преоткрили взаимоотношенията си от няколко седмици.

Покрай заразяването на татко им Чарлз с COVID-19, а и откакто към този момент няма напрежение сред Меган и Кейт (които към този момент няма какво да делят), двамата се чуват все по-често и си приказват все по-откровено , въпреки и от разстояние.
 Принц Хари, Меган Маркъл, новата книга Finding Freedom и ще разкрие ли истината за Мегзит
Истината за Мегзит става ясно

Другото лице на херцога и херцогинята на Съсекс

Освен със фамилията и приятелите си, принц Хари е в непрестанен контакт и с благотворителните организации във Англия, за които продължава да има отговорност. Именно този вид активност е свързващото звено сред предходния и настоящия му живот и на нея той подчертава всичките си старания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР