В имат незаменим играч, а това не е Кристиано Роналдо,

...
В имат незаменим играч, а това не е Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Ето кой футболист е "неприкосновен" в Манчестър Юнайтед

В имат незаместим състезател, а това не е Кристиано Роналдо, Бруно Фернандеш или Давид Де Хеа. В клуба от северозападна Англия са очаровани от представянето на десния защитник Диого Далот, който е със статут на „ ненарушим “ за стартови състав на тима. Това е в резултат на положителната форма, която португалецът демонстрира с изявите си и мачовете, които прави за „ алените дяволи “.
Той бе спряган за трансфер през лятото, като Милан искаше да го вземе за непрекъснато, откакто Далот игра при „ росонерите “ чартърен, само че след завръщането си на „ Олд Трафорд “ бекът направи 12 мача във всички шампионат, в които е извънредно непрекъснат.
Според италианския публицист Фабрицио Романо, Борусия Дортмунд имаше предпочитание да вземе Далот през лятото, а ползата се е пренесъл и през зимния трансферен пазар. Според Романо обаче шансът вестфалци да докарат играча на „ Сигнал Идуна Парк “ е нулев, откакто мениджърът на Юнайтед Ралф Рангник прави оценка „ високо “ изявите на своя футболист.
22-годишният португалец има още 18 месеца по контракта си с клуба от Манчестър и има седем мача като титуляр в девет срещи от британския футболен хайлайф.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР