В Игри на волята всеки получава това, което е заслужил.

...
В Игри на волята всеки получава това, което е заслужил.
Коментари Харесай

Голям срам ще берат участниците в Игри на волята, един дори ще бъде позорно напъден

" В " Игри на волята всеки получава това, което е заслужил. Време е за изложбата на срама “. 

С тези думи на водещата на " Игри на волята “ Ралица Паскалева стартира тийзърът, който разкрива какво ще се случи в идващия епизод на риалитито. А той ще е в действителност нажежен и ще накара мнозина от участниците да гледат в земята от позор.

На фрагментите се вижда по какъв начин водещите Димо и Ралица са наредили върху няколко бъчви плодове, зеленчуци, протеинови питейни заведения и други храни, които очевидно са вкарвани контрабандно от участниците в предаването.

" Всяко племе има своите артефакти “, споделя Ралица и разкрива кои са обичаните места на племената, в които те скрито си кътат храна и други непозволени облаги.

" Кьошета, дюшеци, възглавници, тоалетни, дупки, дървета, кучешки колиби… Използвате всичко налично, с цел да криете тази контрабанда “, изрежда със непоколебим звук водещата, а участниците изчервени от позор гледат в земята.

Не за първи път продукцията изважда " кирливите ризи “ на мамещи участници, като в предходни сезони на играта сме виждали и други племена да бъдат разкривани в опити за мамене посредством нелегално вкарване на храна.

Но този път ще има и огромен казус. Участник ще бъде изпъден служебно, тъй като очевидно си е разрешил да наруши разпоредбите по в действителност вероломен метод. 

" Това е най-голямото и безогледно нарушаване в " Игри на волята “, споделя Димо и накара всички фенове да се чудят кой и с какво е нарушил чак толкоз разпоредбите, че да бъде изритан малко преди обединяването на племената.   " Нарушение, квалифицирано и осъществено с изумително безсрамие “, изяснява водещият

Според упоритите клюки във фейсбук и форумите дисквалифицирана ще бъде Ситнилска от племето на " Амазонките “. А повода евентуално е, че е употребила телефон.

Слуховете гласят, че дружно с нея ще си тръгне и още един от племето на " Амазонките “, само че по свое предпочитание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР