В Игри на волята се зараждат супер приятелства, но понякога

...
В Игри на волята се зараждат супер приятелства, но понякога
Коментари Харесай

Нещата стават още по-сериозни: Мани и Лефтеров броят часовете до всяка своя среща

В " Игри на волята " се зараждат супер другарства, само че от време на време и огромни вражди, които се помнят дълго. Е, не такава е обстановката в връзките на Мани и Лефтеров, които си станаха първи другари.

Двамата настойчиво отхвърлят, че посред им има любовни взаимоотношения и настояват, че са единствено доста положителни другари и нищо повече.

Виж още: Какво е да те желаят поради тялото ти? Tattstoner за парите, любовта и телефона за 4000 лева

" Отношенията ни с Лефтеров са чисто другарски. Имам благосклонности към Лефтеров, само че нищо повече ", отговори самата Мани на въпрос на Vbox7 за връзките ѝ с музиканта. По сходен метод отговори по-рано и Лефтеров, което значи, че държат на версията си, а ние сме длъжни да уважим това тяхно право.

Наскоро се появи професионална фотосесия на двамата, в която още веднъж наподобяват много близки. Прегръдките обаче не са непокътнати единствено за любовниците, а и за положителните другари.

Виж още: Бела Хадид замязя на скелет, атакуват я за скандал с неприлични фотоси в реклама на Balenciaga 

Малко по-късно последва и стори в Instagram с непринудена фотография на двамата, на която Мани написа, че няма самообладание да се срещне още веднъж с Лефтеров. Е, всеки самичък да пояснява смисъла, ние виждаме двама готини хора, които са при започване на едно красиво другарство. Пък в никакъв случай не пречи да прерасне в освен това.

Виж още: Топ 10 на най-големите хубавици, взели участие в " Игри на волята "  

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР