В „Игри на волята: България“ зрителите на NOVA станаха свидетели

...
В „Игри на волята: България“ зрителите на NOVA станаха свидетели
Коментари Харесай

Зрители плачат за Мартин от Игри на волята

В „ Игри на волята: България “ феновете на NOVA станаха очевидци на неочакван поврат в хода на събитията. Малката и нежна Елизабет съумя да в профил професионалния боец Мартин и зае мястото му на Плажа на отшелника. В дълга и непредвидима борба тя резервира нужната централизация и подреди първа кулата си, а това постави завършек на четириседмичното притежание на Мартин над пустата и недружелюбна локация, която той съумя да трансформира в собствен дом.

Освен че се трансформира в последния настойник на Плажа на Отшелника с успеха си, Елизабет плячкоса и всички грошове на един от най-силните и почтени воини този сезон, което я направи и най-богатия състезател сега. Мартин засвидетелства уважението си към победителката, като в края на играта й сервира покъртителен подарък със сантиментална стойност – кръст, който самичък е изработил по време на престоя си на самотния плаж.

Зрители обаче недоволстват, че продуцентите преднамерено са отстранили мощният Мартин и даже плачат за него. Предишния жител на плажа Симеон, който падна в игра от Мартин, получи място в племе, до момента в който професионалният боец трябваше през вчерашния ден просто да си тръгне. Освен това той не можа да употребява грошовете си за храна или преимущество, както се случва в другите игри. Общото мнение на фенове е, че продукцията преднамерено бута младите дами като Елизабет напред, а отстрани положителните спортисти, с цел да заложи на еротиката и свадите, вместо на силата и сръчността.

„ Не мога да допускам, че си потеглям. Дойдох тук, с цел да дам образец. Исках да покажа силата на българския боец. Аз съм един от младежите, които служат на родината и народа си с чест и достолепие и са подготвени дадат живота си за нея. Мисля, че сме почтени за почитание “, сподели през сълзи Мартин, минути преди да напусне Арената вечно.
Без да подозират Бойци, Приключенци и Жълти се изправиха в последната териториална борба с трите племена. Балансът и отборната игра се оказаха мъчно предизвикателство за всички играчи. Въпреки преднината, която Бойците натрупаха, Мани се забави във финалната част и Приключенците взеха ключа от Резиденцията под носа им. Жълтите не съумяха да наваксат изоставането си през цялото време и изгубиха решителната борба.
В утрешния епизод на „ Игри на волята: България “ ще бъде време за равносметка. За първи път в предаването водещите Ралица и Димо ще показват статистика на успехите и загубите на трите племена. Едно от тях ще изчезне от картата на най-екстремния риалити формат, а останалите ще си поделят играчите му
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР