В "Игри на волята: България“ идва седмицата на финалистите и

...
В "Игри на волята: България“ идва седмицата на финалистите и
Коментари Харесай

Андрей и Елизабет скарани жестоко

В "Игри на волята: България “ идва седмицата на финалистите и на огромните изненади ", разкриха водещите Димо Алексиев и Ралица Паскалева. "Този сезон изключително се натъртва на силовата част на игрите и на повтаряемостта, с която се минава по няколко пъти по трасетата. Понякога това е смазващо “, споделя пред Лора Крумова Димо Алексиев.

"Игрите стартират на обяд, в най-голямата горещина, което изтощава участниците още преди да са почнали да минават трасето. Гледайки в профил, от време на време на хората им наподобява елементарно. Но всички неща, които се случват на участниците, изключително когато са гладни и жадни, или психически изтощени, са доста по-сложни “, добавя Ралица Паскалева. "Истинската битка идва, когато към този момент си отпаднал, нещата не отиват на добре, само че все пак има участници, които умеят да стискат зъби и да продължат “, разкрива Димо.

Междувременно излиза наяве, че Андрей и Елизабет са в люта война. Двамата бяха близки съдружници по време на съвсем цялата игра, а манидори ги заподозря, че са освен това от близки другари и изясни, че двамата се били усомотили в стая късно вечер. В края на играта обаче двамата са развалили дружбата и към днешна дата даже не си приказват.

"Не е каквато изглеждаше като държание. Не желая да приказвам с нея и да й чувам оправданията ", съобщи във видео чат Андрей преди дни. След отпадането на Елизабет от шоуто, тя се обидила на първенеца и спряла да си подвига телефона. От думите му излиза наяве, че Елизабет не печели игрите.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР