В играта на Лудогорец нещо се счупи, заяви старши треньорът

...
В играта на Лудогорец нещо се счупи, заяви старши треньорът
Коментари Харесай

Ивайло Петев след загубата от Балкани: Лудогорец изигра слаб мач

В играта на Лудогорец " нещо се счупи ", съобщи старши треньорът на разградчани Ивайло Петев след в първи мач от първия кръг на Шампионската лига по футбол. Той добави, че българските първенци са изиграли слаб мач и имат да работят върху много неща.

" След десетата, 15-ата минута, нещо при нас се счупи. Изключително груби неточности направихме в отиграването на топката и Балкани справедливо поведе. Бяха по-добри от нас. След измененията искахме нещо да подобрим и имахме шансове, само че като цяло слаб мач за нас ", съобщи Петев.

" Отбор като нашия не може да си разреши (да допусне) подобен обикновен гол (като втория). Пак сбъркахме елементарно топка, а това докара до фаул. Футболът обаче е игра на неточности. Трябва да създадем всичко допустимо на реванша ", добави той.

" Големият проблем бе задържането на топката, защото всеки втори или трети пас бе неверен. Балкани пък игра добър футбол и ги приветствам. Ние не би трябвало да позволяваме това в Разград. Трябва да работим върху много неща. Преди това обаче имаме мач за шампионата, където най-вероятно ще създадем много промени ", добави Петев.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР