В хороскопа на Лъва за август 2023 г. витае духът

...
В хороскопа на Лъва за август 2023 г. витае духът
Коментари Харесай

Лъвове, през август ви очаква вълнуващо приключение

В хороскопа на Лъва за август 2023 година витае духът на авантюризма. Приливът на сили и сила е натурален резултат от добре прекарана почивка. Повишената интензивност ще има позитивен резултат върху кариерата ви, ще се окаже, че успявате в рискови планове. Месецът на Лъва ще премине под мотото: Любовта е над всичко. Естественият сексапил на Лъва доста се ускорява, привличайки вниманието на противоположния пол. Едно ново запознанство ще се трансформира във вълнуващо премеждие, значимо е тук да не се играе прекомерно доста. Тъй като единствено с сексапил не може да се стигне надалеч, Лъвът би трябвало да бъде забавна персона. Важен миг ще бъде есетровото пълнолуние през август, което дава вектор на развиване. Има доста благоприятни условия за напредък, просто би трябвало да си поставите цел.

Нестандартните решения при започване на август ще се трансфорат в същинско избавление. Възможно е да зародят непредвидени събития, които изискват особено отношение. Според хороскопа на Лъва готовността за смяна ще ви разреши бързо да се реорганизирате и да предприемете ефикасни дейности. В последна сметка непредсказуемостта ободрява и прибавя адреналин към живота. С дисхармоничната Венера в Лъв егоизмът е раздут до невероятни размери, упоритостите избиват на камък. Тъй като Лъвът по природа е горделив и упорит, обстановката може да стане пагубна. Желанието да заемете лидерска позиция в екипа ще докара до поредност от спорове, които в последна сметка ще прераснат в корпоративна война.

Съвет на месеца: Укротете пристрастеностите, Лъвове. Внимавайте да не се поддадете на животинските си инстинкти защото те могат да доведат до пререкания и проблеми с околните ви хора.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР