В Холивуд се състоя световната премиера на една от най-дългоочакваните

...
В Холивуд се състоя световната премиера на една от най-дългоочакваните
Коментари Харесай

По червения килим на световната премиера на „Господарка на злото 2“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

В Холивуд се състоя международната премиера на една от най-дългоочакваните продукции за 2019 година - „ Господарка на злото 2 “ (Maleficent: Mistress of Evil).

Грандиозното събитие беше на 30 септември в емблематичния El Capitan Theatre, където стотици почитатели и посетители имаха опцията да бъдат измежду първите, докоснали се до зашеметяващата история на Злодеида.

Приказна атмосфера в духа на „ Господарка на злото 2 “ и решена в емблематичните знаци на продукцията – такава беше ситуацията, в която всички посетители се почувстваха още „ по-близо “ до магията на кино лентата.

По аления килим дефилираха всички звезди от продукцията, а появяването на Анджелина Джоли предстоящо се трансформира в безспорната кулминационна точка на събитието.

В стилистиката на емблематичния си облик и в компанията и на пет от децата си, тя се появи с впечатляващата черна кожена рокля на Versace, която носеше и на премиерата на първия филм през 2014 година.

Мишел Пфайфър, която изгрява в продължението на приключенския филм в ролята на кралица Ингрит, също бе ослепителна в елегантния си тоалет.

Ел Фанинг, която безусловно израстна пред очите на феновете от първия път в ролята на принцеса Аурора, се отличи с блестящо наличие в приказна зелена рокля, изцяло отговаряща на статуса на една благородна персона.

Чиуетел Еджиофор, който се появява в „ Господарка на злото 2 “, с цел да подсети на Злодеида, че е време да се погрижи и за своя тип и, че не хората са най-важните, зарадва всички почитатели с внимание и необятна усмивка.

Сред останалите звезди от кино лентата бяха Сам Райли, Харис Дикинсън, Ед Скрейн, Джен Мъри и други

Дизайнерите на костюмите и продукцията Елън Мирожник и Патрик Татопулус, режисьорът Йоахим Рьонинг, певицата Биби Рекса, която взе участие в основаването на саундтрака на кино лентата, както и доста други членове на креативния екип на продукцията минаха по аления килим и справедливо обраха овациите от всички присъстващи.

Специални посетители на събитието бяха Хайди Клум, Люк Хемсуърт и фамилията му, Оливия Родриго, едни от най-известните drag queens в света - Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела и доста други.

Дали по същия звезден метод ще свети и новата история в приключенския филм? Дали щастливият край този път няма да коства скъпо?

Точно преди Хелоуин ще се потопим в мистериозните мочурища и ще разкрием доста секрети дружно в един безобразно магичен свят!

Този на „ Господарка на злото 2 “, която нахлува безпощадно в кината на 18 октомври на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.

Вижте още видео и фотоси от приказната премиера на " Господарка на злото 2 " в Холивуд:

Мишел Пфайфър

Чиуетел Еджиофор

Анджелина Джоли

Ел Фанинг

Ел Фанинг и Сам Райли

Анджелина Джоли

Мишел Пфайфър

Чиуетел Еджиофор

Анджелина Джоли с едни от най-известните drag queens в света - Джинджър Минж, Нина Уест и Шангела

Анджелина Джоли

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР