В Холивуд е доста ветровито и не само буквално, защото

...
В Холивуд е доста ветровито и не само буквално, защото
Коментари Харесай

Събраха ли се Кендъл Дженър и Хари Стайлс

В Холивуд е много прохладно и освен безусловно, тъй като през днешния ден може да си на върха, само че на следващия ден в забвение. Горе-долу по този начин стоят нещата и с връзките сред звездите.
 Бела Хадид. Кендъл Дженър и плажната им почивка
Бела и Кендъл се забавляват по бански

Две е по-добре от едно

Добър образец са Хари Стайлс , който през годините е обвързван с много дами, и Кендъл Дженър . Двамата излизаха няколко месеца в края на 2013 и началото на 2014 година След това се разделиха, до момента в който още веднъж не се събраха за няколко месеца през 2016 година, само че отново не им се получи.

В интернет обаче все по-усилено се приказва, че двамата излизат още веднъж. Причина за тези клюки стана присъединяване на модела във вечерното шоу на Джеймс Кордън. Както от време на време се случва обаче, Кордън отсъстваше, а неговото място беше заето на Хари Стайлс.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от harry styles ♡ (@harrystylessvids) на Дек 10, 2019 в 10:13 PST

Изпълнителят имаше задачата да играе играта Spill Your Guts дружно с Кендъл Дженър. Правилата са елементарни - задават ти персонален въпрос, в случай че не искаш да отговориш, изяждаш някаква гнусота.
 Кендъл Дженър, Кели Убре Джуниър и любовният живот на модела
Какво се случва с любовния живот на Кендъл Дженър

Нови клюки по адрес на модела

Един от въпросите, които моделът зададе на някогашния си, беше коя от песните от последния му албум (Fine Line, който би трябвало да излезе на 13 декември) е отдадена на нея. Стайлс реши да не дава отговор, а вместо това да изяде сперма от тресчица (колкото и необичайно да звучи).
 Хари Стайлс, тийзърът за новия му план и новият му албум Fine Line
Какво желае да ни каже Хари Стайлс

Певецът с поредност вести

Именно това накара доста хора да мислят, че двамата още веднъж излизат дружно, написа Metro. Дали това е по този начин няма по какъв начин да знаем, тъй като Хари Стайлс и Кендъл Дженър не са обявили нищо публично, само че би ни се желало.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР