В ХОЛДИНГ КЦМ 2000 се състоя работна среща-дискусия, в която

...
В ХОЛДИНГ КЦМ 2000 се състоя работна среща-дискусия, в която
Коментари Харесай

КЦМ показа новия си оловен завод

В ХОЛДИНГ КЦМ 2000 се състоя работна среща-дискусия, в която взеха присъединяване регионалният шеф на Пловдив Илия Зюмбилев, кметовете на общините Мадан, Лъки и Куклен – Фахри Молайсенов, Валентин Симеонов и Мария Белчева, зам.-кметът на община Асеновград Петър Петров и представители на висшето управление на компанията: Румен Цонев, основен изпълнителен шеф и ръководител на съвет на шефовете на Холдинга, Иван Добрев, изпълнителен шеф на КЦМ АД, Розин Ангелов, основен шеф „ Правно и корпоративно ръководство “, Стоян Пехливанов, основен шеф „ Оперативно ръководство “, Сергей Атанасов, изпълнителен шеф на Горубсо Мадан и Олег Кутинчев, изпълнителен шеф на „ Лъки Инвест “.

По време на срещата бяха разисквани положението и развиването на рудодобива и металургията в областите Пловдив и Смолян и провокациите пред пазара на труда. Бе регистриран резултатът от активността на ХОЛДИНГ КЦМ 2000 за стопанската система на района и страната, през веригата на цената в доставките на артикули и услуги.

Работната среща бе инициирана от регионален шеф Зюмбилев, който показа:

„ ХОЛДИНГ КЦМ 2000 е структуроопределящо дружество. Много огромен шеф, който има и съпътстващи бизнеси и обороти, които са големи като размер. Вие помагате доста на региона – на съответни общини и като цяло. КЦМ е моторът, който подвига брутния вътрешен артикул на България. Вдига и нашето салдо по износа. Държавата, в мое лице, е заинтригувана вие да се развивате и да бъдете конкурентноспособни на международния пазар. Защото вие се конкурирате не на българска почва, вашите съперници са на международната карта. “

В края на срещата представителите на локалната власт имаха опция да посетят Новия оловен цех, Контролна зала на ПСК и да прегледат създадената продукция цинк, подготвена за експедиране.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР