В хола на Шарън Холанд заема почетно място голяма снимка

...
В хола на Шарън Холанд заема почетно място голяма снимка
Коментари Харесай

Мама призовава за нов закон, след като 23-годишната й дъщеря се самоуби заради насилие от страна на бившия, който контролираше живота

В хола на Шарън Холанд заема почетно място огромна фотография на щерка й Клои. На пръв взор младата жена в занемарен сив пуловер, която държи нахалното си момченце с разперени ръце, наподобява щастлива и удовлетворена. Но видяно обратно, 51-годишната Шарън може да разбере, че нещо не е наред. Тя споделя: „ Тя просто наподобява оттеглена. Не го виждах преди. Изглежда толкоз слаба и очите й наподобяват изтощени. Това е разстройващо. “ Снимката е направена през лятото на 2022 година През март идната година Клои е мъртва.

На 23 години Клоуи Холанд посегна на живота си след дълготрайно принуждение от страна на някогашния си другар Марк Мастъртън. Той контролираше какво облича, с кого се вижда и я нападаше. Той наблюдава телефона на Клои, удари я с дъмбел и й сподели да се самоубие – в един миг й подаде нож. В последна сметка тя го направи. 26-годишният Мастъртън беше наказан на 41 месеца, откакто призна за наложително и контролиращо държание предишния август.

Но за скърбящата баба, която в този момент може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР