В хода на спецакция по установяване и задържане на лица,

...
В хода на спецакция по установяване и задържане на лица,
Коментари Харесай

Полицаите в Сливенско разбиха 2 нарколаборатории за ден

В хода на спецакция по определяне и задържане на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на опиати , криминалистите от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен са разрушили 2 нарколаборатории в границите на един ден.

На 24 януари, сряда, в в центъра град Сливен, в миг на продажба на опиати, е арестуван мъж на 37-годишна възраст. В него служителите на реда намерили плик, съдържащ бяло кристалообразно вещество . Видът на дрогата се оказал метамфетамин, а количеството било 2 грама.

Междувременно в квартал на град Сливен е осъществена инспекция на двама мъже, надлежно на 31 и 32 години, и 21-годишна жена. При претърсването им служителите на реда намират общо 7 грама метамфетамин и 5 грама канабис.

По-голямото количество наркотични субстанции, които тримата имали, усъмнило служителите на реда. При последвал обиск на адрес, униформените открили цяла лаборатория за произвеждане на дрога. В пространствата имало прекурсори, субстанции, материали и предмети, служещи за производството на високорискови наркотични субстанции. От жилището служителите на реда иззели още опиати.

Четиримата са арестувани за период до 24 часа. Работата по установяването и документирането на цялостната незаконна активност на арестуваните продължава. По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Сливен.

 Задържаха 21 души при откриване на 5 наркооранжерии в добричко
Задържаха 21 души при откриване на 5 наркооранжерии в добричко

При спецоперация са тествани 25 адреса и пет моторни транспортни средства

На същата дата лаборатория за опиати е открита и в Котел. По време на акция криминалистите в Котел стопират за инспекция автомобил, ръководен от 29-годишен мъж, престъпно проявен и осъждан. В автомобила имало и други двама престъпно проявени лица, надлежно на 22 и 27-годишна възраст.

Полицаите почнали обиск на автомобила, при което разкрили 8 грама метамфетамин.
Полицаите обаче разкрили и други съмнителни предмети, които били в багажника на колата. В багажника криминалистите намерили торби, съдържащи предмети и субстанции от мобилна нарколаборатория.

Последвали обиски и на жилищата на арестуваните, където са открити още 2 грама дрога и още предмети, служещи за производството на синтетична дрога.

Тримата са арестувани. По случая е формирано досъдебно произвеждане под управлението на Окръжната прокуратура в Сливен.

 Задържаха баба дилър на хероин в Благоевград
Задържаха баба дилър на хероин в Благоевград

Тя пособия на сина си в продажбата на дрога
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР