В хода на спецакция на полицията и извършените процесуално –

...
В хода на спецакция на полицията и извършените процесуално –
Коментари Харесай

Откриха лаборатория за производство на наркотици при спецакция в Сливен

В хода на спецакция на полицията и осъществените процесуално – следствени дейности наадрес в Сливен е открита в развой на работа химическа лаборатория за произвеждане на наркотични субстанции и прекурсори. При претърсването са открити и конфискувани към 90 кг ефедрин, огромно количество химични субстанции, употребявани за производството на наркотичните субстанции, както и голям брой машини и уреди, употребявани за синтеза на химическите субстанции. При интервенцията в началото за период от 24 часа са арестувани П.Д.С. на 60 година, М.К.Д. на 52 година и Г.М.М. на 42 година, след което с разпореждане на наблюдаващия прокурор лицата са арестувани за период до 72 часа.

По искане на Окръжна прокуратура - Сливен Окръжен съд - Сливен взе непрекъсната мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ във връзка с трите обвинените лица.

Работата по документиране на незаконната активност на тримата обвинени продължава по формираното досъдебно произвеждане под управлението на Окръжна прокуратура - Сливен.

Специализираната полицейска интервенция е извършена на територията на Сливен взаимно с полицейски чиновници от бранш 02 отдел 12, отдел 01 при ГДБОП – Министерство на вътрешните работи, както и чиновници на отдел 11 при ГДБОП и чиновници на НИК – Министерство на вътрешните работи и ОД Министерство на вътрешните работи - Сливен.

Под управлението на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура – Сливен са извършени претърсвания на четири адреса и четири автомобила.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР