В хода на провежданите специализирани действия на територията на РУ

...
В хода на провежданите специализирани действия на територията на РУ
Коментари Харесай

Резултати  от проведена е СПО на територията на РУ Кюстендил и РУ Дупница

В хода на провежданите профилирани дейности на територията на районно управление (на МВР) Кюстендил и районно управление (на МВР) Дупница са тествани 378 лица, 275 МПС, арестувани са двама – 36-годишен мъж от с. Слатино за нарушение на заповед за отбрана от домашно принуждение, бързо полицейско произвеждане е формирано по случая в районно управление (на МВР) Дупница; в районно управление (на МВР) Кюстендил е арестуван 17-годишен юноша за владеене на наркотични субстанции, конфискувани са от него марихуана, амфетамин и 2 ел. везни. От чиновници на Министерство на вътрешните работи са формирани 12 АУАН, а от чиновниците на Национална агенция за приходите и БАБХ – 5 АУАН.

В рамките на интервенцията са тествани 10 търговски обекта, 7 увеселителни заведения, 4 пункта за черни и цветни метали.

В районно управление (на МВР) Дупница е формирано бързо полицейско произвеждане за закононарушение срещу данъчната система – конфискувани са от частен парцел в с. Слатино 13 бутилки с друга съдържимост алкохол без български акцизен бандерол и оборудване за варене на ракия.

Връчени са 12 протокола за полицейско предизвестие, в районно управление (на МВР) Кюстендил е арестуван мъж, който се е опитал да осуети полицейска инспекция, без документи за идентичност е бил.

Специализираната интервенция бе извършена от чиновници на районно управление (на МВР) Кюстендил, районно управление (на МВР) Дупница, Жандармерията и с присъединяване на чиновници от Национална агенция за приходите БАБХ за противодейстие на стандартната престъпност и нарушение на политическите права на жителите. Материалите по формираните досъдебни производства са докладвани на прокуратурата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР