В хода на проведена, на 08. 12. 2022 г. на

...
В хода на проведена, на 08. 12. 2022 г. на
Коментари Харесай

Операция Бяло в деня на студентския празник, 5 -има задържани

В хода на извършена, на 08. 12. 2022 година на територията на област Благоевград, профилирана полицейска интервенция по линия на противопоставяне на производството, съхранението и разпространяването на наркотични субстанции е установено следното:

В региона на ул. „ Пирин “ в гр. Банско, от полицейски чиновници на РУ-Банско е тестван 22-годишен жител на Република Северна Македония. У същия е открито и конфискувано към 0, 19 грама бяло прахообразно вещество, което след изработен полеви тест е реагирало позитивно на кокаин. Той е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

При осъществена инспекция на жилище в гр. Хаджидимово, от полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев е открита цигара, съдържаща към 0, 24 грама марихуана. 18-годишният жител на дома е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

Около 22:00 часа в региона на парк „ Арена “ в гр. Благоевград са тествани трима благоевградчани на 17, 18 и 20 години. У 18-годишния е открита хартиена сгъвка със суха тревиста маса, която след изработен полеви тест е реагирала позитивно на канабис с тегло към 0, 87 грама. Лицето е арестувано със заповед за задържане до 24 часа.
Мъж на 41 години от гр. Бургас е арестуван, откакто при осъществената му инспекция в нощен клуб в гр. Банско у него е намерено към 0, 53 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо позитивно на кокаин.

От полицейски чиновници на 01 РУ-Благоевград, в централната част на гр. Благоевград е тестван 42-годишен мъж от града, който не е записан на метадонова стратегия. Същият е предал на органите на реда шишенце, за което е съобщил, че съдържа метадон. Шишето е конфискувано, а течността в него е предоставена за проучване. Мъжът е арестуван със заповед за задържане до 24 часа.

За случаите са известени способените прокуратури. Работата продължава.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР