В хода на епичните си три часа и петнадесет минути,

...
В хода на епичните си три часа и петнадесет минути,
Коментари Харесай

Тези изрязани сцени от Титаник ще променят идеята ви за филма

В хода на епичните си три часа и петнадесет минути, филмът на Джеймс Камерън "Титаник " съумява да съобщи на феновете много забавни и удивителни подиуми, които да породят всевъзможни усеща и страсти у тях. Сцени, които те карат да се смееш, или такива, които те карат да свиеш длани в юмруци, с цел да не фраснеш тв приемника или седалката на предния ред в киносалона, както и подиуми, които са основали големи главоболия на филмовия екип. Имайки поради трагичния темперамент на историята, в "Титаник " изобилстват сцените, които те карат да се натъжиш и да заплачеш неудържимо.

Но именитият филм, който спечелили 11 награди „ Оскар ", в това число за постановка и най-хубав филм, щеше да бъде още по-емоционален, трогателен и трагичен, в случай че тези фрагменти не са били отстранени във финалната версия, пишат английските медии.



Тези няколко минути от края на "Титаник " се появиха в мрежата, с цел да разчувстват и най-коравия фен, който не е плакал даже един път, до момента в който е гледал трагичната любовна история на Кейт Уинслет и Леонардо Ди Каприо.

Вестник Sun написа, че режисьорът Джеймс Камерън бил заставен да изреже тези, както и още няколко подиуми, по гледище на Paramount. Основната причина била, че с тях филмът щял да бъде с дълготрайност пет часа. Компанията не можела да си разреши да пусне по кината такава дълга продукция и Камерън бил заставен да се откаже от всичко, което не би навредило на общата концепция.

Пълната версия на именития филм, която стана налична за необятната аудитория, се оказва доста по-драматична от истинската. В невижданите до в този момент подиуми, Камерън в детайли разкрива ужаса и страха върху лицата на оживелите, избавени от кораба "Карпатия ".

На тези фрагменти виждаме Джоузеф Брус Исмай, високопоставеният чиновник от компанията, която има Титаник. В решаващия миг той се разкри като страхливец, превзет от персонален интерес, само че на тези изрязани фрагменти го виждаме в напълно друга светлина. Близък кадър на лицето му демонстрира дълбоката виновност, която изпитва, до момента в който броди измежду хората на палубата, взиращи се с укур в него, написа Mirror.

Също по този начин виждаме по какъв начин Роуз се качва на борда — изпаднала в потрес от случилото се и вкочанена от мраз. През нейните очи виждаме оживелите, избавени от "Карпатия " и съумяваме да оценим мащаба на нещастието, събрана в очите на тези хора, цялостни с болежка и горест, боязън и смут.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР