В ход е специализирана полицейска операция на МВР за противодействие

...
В ход е специализирана полицейска операция на МВР за противодействие
Коментари Харесай

МВР с акция по автоморги в страната

В ход е профилирана полицейска интервенция на Министерство на вътрешните работи за противопоставяне на закононарушения, свързани с незаконно лишаване на коли, разпоредена от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, оповестиха от вътрешното министерство.

До момента са тествани над 20 автоморги, открити са депа за разкомплектоване на коли – по-голямата част от които – благосъстоятелност на престъпно проявени лица от Перник.

До момента са формирани пет досъдебни производства. Полицейските дейности не престават.

Иззети са огромен брой мотори, скоростни кутии, купета, разнообразни типове авточасти и предмети от откраднати през интервала 2019 – 2022 година коли. За открити разнообразни нарушавания контролните органи са съставили констативни протоколи и актове.

В интервенцията вземат участие екипи на Главната дирекция „ Национална полиция “, Столичната дирекция " Вътрешни работи ", Областната дирекция на МВР-Перник и жандармерията, чиновници на пожарната, както и представители на Националната организация за приходите, Регионалната ревизия по околната среда и водите, и Инспекцията по труда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР