В ход е разследване след смъртта на двама души от

...
В ход е разследване след смъртта на двама души от
Коментари Харесай

Проучването стартира след множество смъртни случаи и повече от дузина заболявания, свързани с един тайвански ресторант

В ход е следствие след гибелта на двама души от хипотетично хранително отравяне и още десетки заболели, откакто всички са яли в един съответен ресторант.

Polam Kopitiam, малайзийска верига заведения за хранене в Тайпе, Тайван, е в центъра на разногласието, откакто аутопсия откри бонгкрекинова киселина в един от умрелите клиенти. Заместник-министърът на опазването на здравето и обществените грижи Виктор Уанг сподели, че това е първият път, когато този вид респираторен токсин е открит в страната.

Той сподели на конференция в четвъртък, че тестванията ще продължат, добавяйки: „ Това не е заключението на случая. Прокурорите ще създадат това решение, откакто проучат всички доказателства. Освен пробите, взети от умряли пациенти, ще продължим да тестваме и проби, взети от пациенти, които се лекуват в лечебни заведения. "

Експертите дефинираха бонгкрекинова киселина като най-вероятната причина за хранителното отравяне. Общо 30 души са се разболели, откакто са се хранили във филиала в квартал Xiny...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР