В ход е преасфалтиранет на пет паркинга в градаОт днес

...
В ход е преасфалтиранет на пет паркинга в градаОт днес
Коментари Харесай

Започна пролетното почистване и изкърпване на улици в Монтана

В ход е преасфалтиранет на пет паркинга в града

От през днешния ден започва косенето на зелени площи, миенето на улици, кастренето на дървета и стартирането на четирите фонтана в Монтана, заяви кметът Златко Живков на постоянния си петъчен брифинг.

Работи се на 25 обекта настоящ ремонт на улици в града и 8 от селата. Основен ремонт ще бъде изработен на пет паркинга с минимум 150 паркоместа. Възможността за осъществяването на тази част от строителната стратегия за годината се дължи на локални доходи и скорошното приемане на бюджета на общината. Само за март са събрани 2,3 милиона лв. от налози и такси, посочи Живков и благодари на всички жители и компании, внесли отговорностите си през първите три месеца на годината. Той напомни, че до края на месеца важи 5-процентната отстъпка за тези, които следва да го създадат.

За пръв път на 1 април ще спре отоплението за публичните здания, които са на общинска прехрана като заповедта изключва детските ясли, градини и учебни заведения. Там управленията, като второстепенни разпоредители на бюджета, ще могат да включват отопление в дните с по-ниски температури, сподели Живков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР