В ход е монтажът на коледната украса в Търговище, съобщиха

...
В ход е монтажът на коледната украса в Търговище, съобщиха
Коментари Харесай

Вандали увредиха коледната украса в Търговище

В ход е монтажът на коледната декорация в Търговище, оповестиха от локалната администрация в града, като прецизираха, че в празнична одеждa към този момент са елхата на площад " Свобода ", както и постройката на Общината. Поставени са и светещи транспаранти в разнообразни точки на града. Днес се инсталира и по този начин нареченото " звездно небе " на ул. " Васил Левски ".

" За страдание, още преди да е завършил монтажът, започнаха вандалските прояви и похищения върху празничните декорации и светлини. Различни жители си разрешават да дърпат и повреждат украсата в наличието на чиновници, които сега я инсталират. През вчерашния ден фамилии с деца са смъквали и ритали орнаменти от елхата на площад " Свобода ". Демонтирани и развалени са и светлини, сложени на едно дръвчетата в центъра ", разясниха от Общината.

От администрацията на кмета доктор Дарин Димитров припомниха, че в централната градска част на Търговище има построена система за видеонаблюдение.

" Всички записи от камерите са предадени на полицията, за определяне на причинителите. Апелираме всички, които станат очевидци на сходни прояви, да алармират навреме на дежурния телефон в Общината 0601 68 691 или на тел. 112. Нека бъдем виновни, с цел да се радваме на една красива градска среда за Коледа ", прибавиха от Общината в Търговище.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР