В ход е мащабно полицейско издирване на изчезнала майка, след

...
В ход е мащабно полицейско издирване на изчезнала майка, след
Коментари Харесай

Изследвайте изчезналия Гейнор Лорд, докато ченгетата разследват последното забелязване и телефон, открит близо до река

В ход е огромно полицейско търсене на изчезнала майка, откакто нейните бижута и телефон бяха открити покрай брега на река.

Гейнор Лорд, на 55 година, е забелязана за финален път да се насочва към катедралата в центъра на Норич, Норфолк, в 14:35 ч. в петък, 8 декември, преди да изчезне. По-късно същия ден член на обществеността откри движимостите й в градския парк Уенсъм.

Полицаите в Норич я оповестиха за изчезнала в петък, откакто идентифицираха движимостите като на Гейнър и беше обявено, че тя не се е върнала у дома от работа същата вечер. Полицейски водолази, подпомагани от екипи на пожарната и бреговата защита, претърсиха близката река Венсум в понеделник, употребявайки сонарно съоръжение, с цел да изследват водата.

Дрехите на Гейнор, два пръстена, мобилният й телефон и очилата й бяха открити в парка на разнообразни места. Палтото й е открито във водата. Силите са поискали взаимна помощ за профилирани екипи за подводно търсене, които би трябвало да дойдат през днешния ден или на следващия ден.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР