В ход е издирване на маскирани мотоциклетисти, които издебнаха две

...
В ход е издирване на маскирани мотоциклетисти, които издебнаха две
Коментари Харесай

Ченгетата започнаха издирване на двама маскирани мотоциклетисти, след като жертвата беше намушкана с нож и в критично състояние

В ход е търсене на маскирани мотоциклетисти, които издебнаха две жертви и намушкаха една в торса, преди да избягат от местопроизшествието.

Полицията моли към обществеността за информация, до момента в който се пробва да намери двамата маскирани мотористи, които оставиха мъж в тежко положение и трябваше да остане в болница през нощта след нападението в събота. Джобовете на една от жертвите са претърсени от ездачите, а по-късно втората е намушкана в торса, откакто са попаднали в засада при случая, станал вечерта.

Полицията сподели, че нападението е осъществено в Уотфорд, Хертфордшир, до момента в който двамата мъже жертви стояха на пътен възел. Изведнъж наследник мотоциклет се появи с двама мъже на него.

Говорител на полицията на Хертфордшир сподели: „ Детективите в Уотфорд приканват за очевидци и информация след случай в града, при който мъж беше намушкан с нож. Между 19:40 и 20:15 в събота двама 18-годишни мъже чакаха на кръстовището на Peace Drive и Cassiobury Drive, когато наследник мото...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР