В Херта Берлин отчаяно искат да постигнат първа победа у

...
В Херта Берлин отчаяно искат да постигнат първа победа у
Коментари Харесай

В Херта отчаяно искат първа победа у дома за сезона

В Херта Берлин обезверено желаят да реализират първа победа вкъщи през сезона в Първа Бундеслига. Столичани са без цялостен триумф в пет поредни турнирни срещи на Олимпийския стадион, а в неделя одобряват Шалке 04. 

" Имаме потребност от положително показване в този доста значим мач. Отчаяно се нуждаем от първа победа пред лична аудитория ", съобщи на конференция в петък старши треньорът на берлинчани Сандро Шварц. 

У дома Херта има четири равенства и едно проваляне и заема 15-то място в класирането в немското състезание. 

" Връзките сред почитателите и тима са невероятни. Посещаемост от над 55-60 хиляди последователи във всеки дуел вкъщи е нещо извънредно. Искаме да се отблагодарим с положителни игри за тази поддръжка. Все още не се знае по какъв начин ще наподобява Шалке след треньорската промяна, само че ние би трябвало да сме съсредоточени върху нашето показване ", сподели още Шварц. 

Херта няма да може да разчита на контузените Филип Уремович и Кевин-Принс Боатенг, до момента в който Жан-Пол Боитиус може да се завърне в състава след претърпяната интервенция за премахване на израстък в тестисите.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР