В Хърватския град Копривница днес е извършено жестоко убийство. С

...
В Хърватския град Копривница днес е извършено жестоко убийство. С
Коментари Харесай

Дива балканска ревност: Бременна хърватка заключи мъжа си и децата му, грабна ножа и...

В Хърватския град Копривница през днешния ден е осъществено грубо ликвидиране. С нож е бил наръган 46-годишен татко на три малолетни деца. Главна обвинена за кървавото действие е бременната му брачна половинка, оповестява македонският „ Вечер “. Според разказите на съседи, дамата заключила от вътрешната страна входната врата и нападнала мъжа си пред очите на трите му деца, нанасяйки му многочислени удари с нож.

Отношенията им не били по никакъв начин положителни, по тази причина преди време дамата напуснала Деян Свилар, само че неотдавна се върнала при него бременна, водейки и детето от първия си брак, пишат хърватски медии.

Свидетел на убийството на Деян е най-малкото му дете. Жената не отворила на служителите на реда, пристигнали на място, по тази причина им се наложило да се обхванат в къщата. Вътре заварили ужасяваща панорама.

Бременната килърка е на 28 години. Първоначално е настанена в психиатричния отдел на болничното заведение в Копривница, а откакто приключат лекарските експертизи тя ще бъде трансферирана в затворническата болница в Загреб, където ще бъде под непрекъснат полицейски контрол, даже по време на раждането.

За децата на заклания Деян към този момент ще се грижи неговият брат, който евентуално ще придобие и настойничество върху тях. Не е ясно какво ще се случи с детето на килърката от първия й брак.

По непотвърдена информация претекстът за убийството е патологична ревнивост.

Редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР