В Хърватия пуснаха ново мобилно приложение, с помощта на което

...
В Хърватия пуснаха ново мобилно приложение, с помощта на което
Коментари Харесай

В Хърватия: С мобилно приложение ще можем да откриваме нови плажове

В Хърватия пуснаха ново мобилно приложение, благодарение на което туристите могат да изберат плаж по усета си, оповестява EuroPulse, съобщи БГНЕС.
Потребителите могат да намерят идеалното място - с пясъчно дъно, камъчета или за плажуване по скали. Налична е също информация дали на мястото можете да отидете с домакински любим, какъв брой е безвредно за децата и дали плажът е наличен за инвалидни колички. Можете също по този начин да разберете авансово местоположението на плажа, да разгледате негови фотоси и оценки на посетителите.
 Мислят да има по-евтини и безвъзмездни чадъри по плажовете и тази година Мислят да има по-евтини и безвъзмездни чадъри по плажовете и тази година
През лятото на 2021 година още веднъж може да има плажни такъми с понижени цени или даже безвъзмездни. Това се разбра след среща сред анекдот...
Създателите на приложението са уверени, че тяхното откритие ще помогне на туристите да открият нови места и да се избегне пренаселеността на по-популярните плажове.
Подобно приложение започва предходната година в шведския град Хелсингборг. Там потребителите бяха помолени да търсят " естествени съкровища " - скрити и непопулярни плажове и нови места за отдих.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР