В Хърватия през последните 24 часа са потвърдени 1 313

...
В Хърватия през последните 24 часа са потвърдени 1 313
Коментари Харесай

1 313 нови случая на коронавирус в Хърватия

В Хърватия през последните 24 часа са доказани 1 313 нови случаи на и са умряли 33 пациенти, заяви Националният щаб за цивилна отбрана, съобщи Бета. В момента заболели са 15 699 души, от които 1 816 са в болнично лекуване като от тях 191 са на респиратори, написа.
През миналите 24 часа са оздравели 2 507 и са били тествани 4 861 души. В момента в самоизолация се намират 35 071 души. Министърът на опазването на здравето Вили Берош съобщи през днешния ден на конференция, че Хърватия има уравновесени ограничения и с тези леки ограничения реализира по-добри или идентични резултати със страни, които са въвели строги ограничения в битката с епидемията от ковид. Той посочи, че обстановката е постоянна, въпреки броят на инфектираните и умрелите да е релативно висок. Берош добави, че Хърватия е измежду седемте европейски страни в най-хубаво състояние по брой на инфектирани на един милион поданици.
 Спортна палата приема заболели от COVID-19 в Хърватия Спортна палата приема заболели от COVID-19 в Хърватия
Загреб още веднъж ще употребява огромната закрита спортна палата Арена поради внезапното увеличение на броя на инфектираните с ковид. Залата...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР