В Грузия две млади момичета, които са израснали отделно, откриват,

...
В Грузия две млади момичета, които са израснали отделно, откриват,
Коментари Харесай

Момиче намери близначката си благодарение на видео в социална мрежа  

В Грузия две млади девойки, които са израснали настрана, откриват, че са близначки с помощта на обществена мрежа. Сестрите се срещат за първи път на метростанция в Тбилиси.

Близначките Ано Сартания и Тако Хвития, в този момент на 21 години, са родени в Къртски, Грузия, на 20 юни 2002 година Двете не подозират за съществуването си до 19-годишна възраст.

Оказа се, че малко след раждането си децата стават жертва на верига за осиновяване, която процъфтява в цялата страна от десетилетия. Биологичната майка на близнаците Аза Шоуни изпада в кома за няколко дни, откакто ражда здрави девойки. Когато се събудила, й споделили, че са умряли, написа италианският вестник La Repubblica.

Според публицисти техният родител Гоча Гахария, неправилно вярвайки, че не е биологичният татко на близнаците, ги е продал на черния пазар. Сестрите близначки се оказват в две обособени фамилии. Ано живеела в столицата Тбилиси, а Тако в дребното градче Зугдиди, покрай брега на Черно море.

И двете са танцували като деца. Според изданието, когато девойките били на 11 години, те взели участие в съревнование по танци и някой от присъстващите забелязал приликата им.

Един ден другар на Ано й изпратил видео на друго момиче, което било тъкмо копие на Ано, като се изключи цвета на косата. След това момичето почнало да търси своя двойник.

В последна сметка тя попаднала на грузинска група във Фейсбук, наречена Vedzeb. Ето по какъв начин Ано и Тако в последна сметка се откриха.

Как се разви връзката
Като сцена напряко от филм, те се срещнаха за първи път на метростанция в Тбилиси.

„ Винаги съм имала възприятието, че някой ме следва, където и да отида, всеки ден имах еднакъв сън: малко момиченце, облечено в черно, което ми задава въпроси за всекидневието ми “, сподели Ано пред публицисти.

По-късно Ато и Тако научиха и че имат брат и сестра. Разбрали и местонахождението на майка им, която се преместила в Германия.

Момичетата направиха ДНК проби и резултатите потвърдиха, че Гоча Гахария е техният биологичен татко.

Според Ано в този момент той желае да възвърне връзките с тях. „ Но това в никакъв случай няма да се случи “, сподели тя.

девойки, сестри, близначкиЦял екран
Снимка: tiktok/@sartaniaanoo
Журналистите означиха, че сред 50-те и началото на 2000-те повече от 100 000 бебета, родени в Грузия, са били нелегално отнети от техните биологични родители и продадени на относително богати фамилии за хиляди или даже десетки хиляди долари.

Превод: GlasNews

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР