В групата Снимай Перник, нека всички видят! тази вечер са

...
В групата Снимай Перник, нека всички видят! тази вечер са
Коментари Харесай

Заснето е момче до блок в Перник, което прилича на изчезналия Александър

В групата " Снимай Перник, дано всички видят! " довечера са качени дневни фрагменти, на които очевидци настояват, че момче, което доста наподобява на изчезналия 12-годишен Александър, си играе с котка. Заснето е към блок в Перник.

 Вой на сирени и крясъци на вяра: Издирването на Сашко от първо лице (снимки) Виж още

Бащата на момчето Александър Цветанов сподели пред bTV, че на фрагментите е синът му.

" Това е той и сега екстрасенската сподели, че е до някакъв бетон, който е без прозорци и порти. Явно е някакъв градеж, в този момент ще търсим градежа ", съобщи бащата.

 Румен Радев от Перник: Издирването на Александър ще продължи до резултат Виж още

Бащата е на място и също търси сина си в региона, в който е видян. Проследяват се и камерите. 

Детето е с тежка форма на аутизъм и е в неопределеност от петък следобяд. Издирват го екипи от полицията, Жандармерията, алпинисти и десетки доброволци към този момент трети ден, само че без резултат.

По-рано бащата на Александър - Александър Цветков съобщи пред Нова телевизия: 

" Той ми е единственото значимо нещо, той ми е единствен в живота. Няма смисъл да пребивавам, в случай че не го намеря. Така че каквото желаят да си приказват, това са някакви нелепости и измислици. Моята виновност е, че си погледнах в телефона ", сподели Александър Цветанов.

Издирването на момчето продължава в периметър от над 20 км, оповестиха от полицията в Перник. През нощта регионът се ревизира с термокамери, а денем - с дронове. Днес детето бе търсено отново  и от хеликоптер и планинските спасители в региона над Профилакториума. 

По-рано в Перник бе и президентът Румен Радев, който съобщи: 

Работи се по безусловно всички версии. Надявам се това огромно търсене да даде резултат, съобщи в Перник президентът Румен Радев. Издирването на 12-годишният Александър ще продължи до момента в който интервенцията даде резултат.

Надявам се интервенцията да даде резултат, сподели още президентът. Издирването ще продължи, до момента в който този резултатът стане факт.

По предписание на основния прокурор Иван Гешев, следствието на изгубването на 12-годишния Александър, което се управлява от прокуратурата в Перник, се взима на специфичен контрол от Апелативна прокуратура - София и Върховната касационна прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР