В групата, която е пътувала към българското военно гробище край

...
В групата, която е пътувала към българското военно гробище край
Коментари Харесай

Северна Македония не е допуснала Ковачев заради други лица, с които пътувал

В групата, която е пътувала към българското военно гробище край Ново село на 6 май и на която „ заради несъблюдение на изискванията за влизане в Република Северна Македония, според Закона за чужденците, е неразрешено влизането ” в Република Северна Македония, е имало лица, за които Министерство на вътрешните работи в Северна Македония знае, че съставляват риск за публичното успокоение и сигурност. Евродепутатът Андрей Ковачев не е измежду тях, само че способените служби са взели такова решение поради групата, с която е пътувал. Това

Всеки евродепутат, който почита достолепието на страната и нейните жители, е добре пристигнал в Северна Македония, написа още в известието, в което се прецизира, че за държавното управление на страната участието в Европейския съюз е предпочитан въпрос. За задачата „ всички държавни и административни запаси са ориентирани за сполучливото привършване на процеса на скрининг и отварянето на първия клъстер “.

„ В същото време се работи по конституционните промени, които навлизат в основна фаза, където в къси периоди работната група би трябвало да излезе с предложение за промени. Чувствителността на този развой не оставя място за вдишване на най-малкия риск, който би повлиял отрицателно на сполучливото използване на измененията ”, се показва в позицията на министерството.

На 6 май петима български жители, измежду които Андрей Ковачев и Милен Врабевски, бяха спрени на Граничен контролно-пропусквателен пункт Ново село, пътувайки към българските военни гробища край Ново село, за отбелязване на Деня на храбростта и българската войска.

Недопускането им в страната провокира реакции както от страна на България, по този начин и в Екологичен потенциал.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР