В група А на WINBET е-футбол лига „Отбор на надеждата“,

...
В група А на WINBET е-футбол лига „Отбор на надеждата“,
Коментари Харесай

Шоуто в WINBET е-футбол лига продължава

В група А на WINBET е-футбол лига „ Отбор на вярата “, управителен от младият сполучлив народен играч на League of Legends Йордан Маринов, се изправи против „ Пирин “ (Благоевград), управителен от психоложката Гергана Георгиева, която няма опит с игри на конзоли.

Всички попадения бяха маркирани от аватара на Фиданов, който беше част от националния „ Отбор на вярата “ в Глазгоу през 2016 година Головата серия започва още от 6-ата минута и до края на първото полувреме резултатът към този момент беше 4:0. „ Отбор на вярата “ означи нови 7 безответни попадения през втората част и мачът приключи 11:0 - първия двуцифрен резултат в WINBET е-футбол лига.

Това беше първи ефирен мач на „ Отбор на вярата “, който е показан с 3 виртуални състава в българското електронно състезание по футбол WINBET е-футбол лига. Тимът, който всяка година е представител на България на международното състезание по стрийт футбол за бездомни хора, е събрал състезатели от разнообразни години, с цел да може да се включи и във формат с 11 души на терена. Както е известно, общественият Мондиал Homeless World Cup се организира във формат с 4 души в игра, а всеки от съставите има право на 8 играчи, които не са взели участие до този миг в шампионата. Специално за WINBET е-футбол лига „ Отбор на вярата “ е обединил състезателите си от 2012 и 2013 година, както и тези от 2014 до 2016. Третият отбор обгръща играчите в интервала от 2017 до 2019 година.

Във втория мач нощес един против различен на стадион „ Бенковски “ в Пазарджик се изправиха „ Хебър “ и „ Пирин “ (Гоце Делчев). Двубоят стартира оспорвано, като резултатът още в 11 минута бе 1:1. Двубоят сред Хебър на Лъчезар Кръстев и Пирин Гоце Делчев на Валентин Джагълов беше динамичен, имаше основни спасявания и няколко свободни удара, само че успеха бе извоювана изрично от гостите с резултат 1:5.

Първият мач, който ще бъде излъчен довечера от 21:00 по телевизия „ Спортал “ е „ Левски “ (София) на Александър Папазов, наследник на Константин Папазов, против „ Царско село “ на вратаря на отбора Джони Пласид. Във втория дуел „ Лудогорец “ на Макс Грамбауер се изправя против „ Пирин “ (Гоце Делчев) на вратаря на отбора Валентин Джагълов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР