В гробница за коли се превръща улица Леонардо да Винчи!

...
В гробница за коли се превръща улица Леонардо да Винчи!
Коментари Харесай

Пловдивчани пропищяха: Улицата ни стана гробница за коли

В гробница за коли се трансформира улица " Леонардо да Винчи "! За това сигнализираха пред " Марица " живущи. Ето какво написа наш четец:

" Уважаема редакция, Казвам се Илийчо Илиев и пребивавам на ул. " Леонардо да Винчи " 59. Този адрес е на път да се трансформира в автоморгата на Пловдив.

На този адрес има лек автомобил, който от 9 години не е минавал механически обзор и по всички нормативни закони би трябвало да бъде наложително отстранен. До в този момент, считано от м. юли, съм написал 4 писма.. За страдание никакъв резултат.



От кметството на р-н " Централен " съм получил 2 писма, в които ме твърдят, че колата ще бъде отстранена, само че това не се случва. В същото време на този адрес се появи първо още една кола, която не е в придвижване, а по-късно друга.



Изпращам ви фотоси. Явно на този адрес притежателите на изоставените коли считат, че те са в сигурност и нормативните закони на кметството във връзка с изоставените коли " заобикалят " ул. " Леонардо да Винчи " 59. Ако това продължи с тези темпове, скоро ще бъдем затрупани с авто скраm. Моля за вашето общително подпомагане за изчистване на " престоялите " коли ".

Молбата на господин Илиев е изпълнена! На ход са управляващите.

С почитание, Ил. Илиев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР