В градовете с по-бедни хора се наблюдават по-високи равнища на

...
В градовете с по-бедни хора се наблюдават по-високи равнища на
Коментари Харесай

Черна Присъда За България! Това, Което Ще Прочетете Ще Ви Изправи Косите!

В градовете с по-бедни хора се следят по-високи нива на звук. Южните и югоизточните региони на Европа са наранени повече от по-високи температури. За доста райони в България, Хърватия, Гърция, Италия, Португалия и Испания също са нормални по-ниски приходи и обучение, по-високи нива на безработица и по-голям дял на възрастното население. Това може да ограничи способността на обособените хора да заобикалят топлината и да предпазят здравето си.

В някои елементи на Европа огромен брой хора не са в положение да поддържат домовете си задоволително топли поради неприятното качество на жилищата и цената на силата. Затова не престават да се следят болести и смъртни случаи, свързани с излагане на мраз.

Необходими са повече дейности за отбрана на най-уязвимите европейци от замърсяването на въздуха, шума и рисковите температури, изключително в източните и южните региони на Европа. Здравето на най-уязвимите жители остава несъразмерно наранено от тези рискове, макар общото усъвършенстване на качеството на околната среда на континента, се показва в отчета.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР