В градината до Народния театър Иван Вазов“ бе открита изложба

...
В градината до Народния театър Иван Вазов“ бе открита изложба
Коментари Харесай

Откриха изложба с грациите пред Народния театър Иван Вазов“

В градината до Народния спектакъл „ Иван Вазов “ бе открита галерия с 28 фотоси на състезателки, треньори и ръководители от този спорт. Изложбата показва последните години на художествената гимнастика и  слага акцент върху девойките, които ще вземат участие на международното състезание в столичната „ Арена Армеец “ от 10-ти до 16 септември. След това фотосите ще бъдат събрани в календар, който ще бъде продаван с благотворителна цел за подкрепяне на красивия спорт.

На събитието участва спортният министър Красен Кралев, състезателки, треньорки, измежду гостите бе и трикратната международна шампионка Мария Петрова, която е и дипломат на Международната федерация на шампионата. Чуйте нейното мнение първо за изложбата, а след това и за конкуренцията:

Треньорът на ансамбъла Весела Димитрова удостовери, че в края на седмицата девойките ще вземат участие на шампионата от Световната купа в Казан (Русия). Ансамбълът пропусна надпреварата в Минск предишния уикенд, като повода бе болки в кръста на Елена Бинева. На шампионата в Казан в самостоятелното съревнование при дамите ще вземат участие Катрин Тасева и Боряна Калейн. Чуйте мнението на Весела Димитрова за контузията на Елена, за включването на Ерика Зафирова към ансамбъла и за упованията й за международното състезание:

Президентът на федерацията Илиана Раева разяснява, че на надпреварата от Световната купа  в Минск, където участваха Катрин Тасева и Невяна Владинова, която завоюва сребърен орден на лента, е имало поклон към домакините и Катрин Тасева е била лишена от два медала. Чуйте какво сподели Раева за интереса от чужбина към международното състезание в София:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР