В град Уилямсбърг в американския щат Кентъки дете предаде на

...
В град Уилямсбърг в американския щат Кентъки дете предаде на
Коментари Харесай

Дете предаде на полицията укриваща се престъпничка

В град Уилямсбърг в американския щат Кентъки дете съобщи на полицията криещ се в къщата престъпничка, за която възрастните премълчаха, оповестява Fox 4 News.

Полицията издирвала 45-годишна жена по обвинявания в редица закононарушения, в това число свързани с опиати. Служителите на реда са влезнали с обиск в частен дом. Никой от възрастните не им споделил дали обвинената е в къщата. Тогава малко дете, което беше на посетители в дома, се изправи, постави ръце на хълбоците и сподели: „ Хубаво е да бъдеш почтен. Не би трябвало да лъжем. "

След това момчето разказало на служителите на реда, че дамата, която търсят, се крие в стая до банята. Престъпничката бе арестуван за владеене на опиати.

От полицията обясниха, че детето е било на посетители и не е имало заплаха за живота му. „ Беше крепко, мъдро и никой не го наскърбяваше. Просто се оказа на несъответствуващото място в несъответствуващото време “, споделиха от полицията.

По-рано беше обявено, че 8-годишно момиче от Мемфис избави фамилията си от унищожителен пожар, откакто някой е запалил колата им. Момичето осъзна, че нещо не е наред и стартира да буди всички в къщата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР