В град Тюл в Югозападна Франция пред съда беше изправена

...
В град Тюл в Югозападна Франция пред съда беше изправена
Коментари Харесай

Потресаващо! Жена 2 г. крие бебето си в... багажник

В град Тюл в Югозападна Франция пред съда беше изправена 50-годишната Роза Мария Крус по обвиняване, че е скрила раждането на свое дете и го е крила, лишавайки го от храна и нужните грижи.
Повдигнати са й обвинявания в редовно принуждение над детето, което е довело до увреждания. Подсъдимата може да получи присъда от 20 години затвор.
50-годишната французойка от португалски генезис е крила повече от две години от колегата си и от трите си други деца четвъртта си бременност и появилото се на бял свят дете.
През 2013 година детето е било намерено от автомонтьор в гараж, където била поправяна колата на Роза Мария Крус. Той чул звуци, идващи от багажника. Отваряйки го, той усетил ужасяваща миризма и видял вътре неясно, с мъчителен тип момиченце на към 2 годинки, което лежало голо в личните си изпражнения.
Автомонтьорът изчакал майката да пристигна и не можел да повярва – дамата изглеждала спокойна и въобще не се учудила, че детето е в багажника.
Роза Мария Крус родила четвъртото си дете през 2011 година То било момиченце, което нарекла Серена, споделя Би Би Си.
Жената решила да скрие раждането на детето и две години го крила в багажника на колата си и в мазето на къщата си. Серена била редовно недохранвана, това провокирало мощно закъснение в развиването на детето.
Съседи разказали пред публицисти, че научавайки за случилото се, те останали потресени. Те не забелязали нито бременността, нито четвъртото дете на Крус, въпреки че постоянно общували с нея.
По думите на Роза Мария Крус тя почнала да беседва със Серена, чак когато момиченцето било на 18 месеца. „ Защото се усмихна “, обяснила Крус. Сега Серена е на към 7 години. Тя живее при приемни родители.
Веднага откакто управляващите научили за случилото се, двамата братя и сестрата на Серена, които са от 9 до 15-годишни, също за известно време били настанени при приемни фамилии. В последна сметка обаче на децата било позволено да живеят с бащата.
Обвиненията против него са били свалени, защото той декларира, че не е знаел за Серена. Не се оповестява дали Роза Мария Крус има психологично заболяване./Марица

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР