В град Сливо поле бе арестуван врачанинът Георги Георгиев, който

...
В град Сливо поле бе арестуван врачанинът Георги Георгиев, който
Коментари Харесай

Арестуваха в град Сливо поле врачанинът Г. Георгиев измамил собственици на Rent a Car автомобили в Благоевград и страната

В град Сливо поле бе задържан врачанинът Георги Георгиев, който измами притежатели на "Rent a Car " коли в Благоевград, изчезвайки с колите без диря. За случая Struma. com заяви преди всички. Припомняме, че сигнал за дейностите на Георгиев подаде благоевградски предприемач от кв. Еленово, който дал на Георгиев микробус "Форд Транзит ".

Срещу подписан контракт той дал возилото си за 2 дни на Георгиев против наем. От 18 до 20 април колата е била употребена от Георги Георгиев. След приключване на контракта обаче, врачанецът изобщо не се появил. Сигнал е подала и жена, която пък му дала лек автомобил чартърен, който също не е върнат.

Георгиев е звънял на още неколцина притежатели на коли чартърен, само че част от тях извадили шанс, защото сега нямали свободни. Според разказите им Георгиев отмъква колите, краде частите им и ги продава. Оказа се, че повече от две години Георгиев наема коли, машини и принадлежности и изчезва безследно. Освен това той кара с изтекла шофьорска брошура. Потърпевшите са десетки, от всички краища на България.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР