В град Щаде, на 60 км от Хамбург, е заловен

...
В град Щаде, на 60 км от Хамбург, е заловен
Коментари Харесай

Заподозреният за убийството на Виктория Маринова е заловен в Германия

В град Щаде, на 60 км от Хамбург, е хванат хипотетичният палач на Виктория Маринова. Той е от ромски генезис и е живял в Русе. Мъжът е роден през 1997 година и се споделя Северин, оповестява Нова телевизия. Той не е познавал Виктория и я е изнасилил няколко пъти преди да я удуши и убие. Заподозреният е рецидивист, апаш и е съумял да избяга в Германия след убийството в Русе.

Очаква се през днешния ден в 9:00 ч. в Министерски съвет Бойко Борисов, Сотир Цацаров и Младен Маринов ще дадат конференция по случая.

В ефира на Нова телевизия негови родственици обявиха, че Северин към този момент е бил докаран в България. Не е несъмнено към момента, че към този момент е направена ДНК експертиза, само че по-рано БТВ заяви, че при обиска в дома на Северин са открити движимости на Виктория - мобилния й телефон, ключа за колата. Един от роднините на Северин заяви, че мъжът е напуснал Русе в неделя следобяд. Той е сигурен, че Северин е килърът.

Обезобразеното лице не жертвата е от триенето на главата й в земята при гаврите, които са траяли най-малко час. Това е посочила съдебномедицинската експертиза.

Припомняме, че по-рано денем бе арестуван румънски жител с украински генезис, само че той ще ще бъде освободен. Не са събрани задоволително доказателства и улики, че това е килърът на журналистката. Преди това пък се появи информация, че чужденец е арестуван и отведен за разпит в полицията в Русе.

Директорът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Теодор Атанасов изясни, че не престават оперативно-издирвателните и процесуално-следствените дейности за откриването на килъра. Проверяват се хора, склонни към осъществяването на такива закононарушения.

"Има арестуван, чието оправдание изясняваме. Той не е обвинен в осъществяването на закононарушението, защото изясняването продължава и все още ", съобщи пред публицисти шефът на регионалната дирекция на полицията старши комисар Теодор Атанасов. Той посочи, че става дума за румънски жител с украински генезис. Атанасов увери, че проверяващите ревизират съпричастността към закононарушението на множеството лица, само че няма съответен обвинен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР