В град Николаев е намерен мъртъв бившият военнослужещ от украинските

...
В град Николаев е намерен мъртъв бившият военнослужещ от украинските
Коментари Харесай

Откриха мъртъв украинския пилот, обвинен в свалянето на малайзийския Боинг MH-17 в Донбас

В град Николаев е открит мъртъв някогашният военнослужещ от украинските Военновъздушни сили Владислав Волошин, оповестява cross.bg. 29-годишният водач бе обвинен за случая с малайзийския Боинг MH-17, който се разруши в Източна Украйна на 17 юли 2014 година При злополуката починаха всички 298 души на борда. Самолетът изпълняваше полет от Холандия до Куала Лумпур.

Мъжът е открит в дома си с огнестрелна рана в гърдите. От полицията в Николаев оповестяват, че когато Волошин е протегнал ръка на живота си, цялото му семейство си е било у дома. Изстрелът чула жена му, която неотложно се обадила на Спешна помощ и полицията. Владислав Волошин е откаран в болница, само че малко по-късно е умрял, оповестяват украински уеб сайтове, представени от rusvesna.su.

По предварителни данни, съдбовният изстрел е създаден от военен револвер ПМ без номера. Оръжието е конфискувано и изпратено за експертиза. Последните няколко месеца Волошин изпълняваше длъжността шеф на интернационалното летището в Николаев.

Близките му споделят, че в последно време е бил доста затворен и изпадал в депресии. Съпругата му споделя, че той приемал доста драговолно „ неприятностите в работата ".

Украинският уебсайт Цензор.НЕТ напомня бойния път на " Народния воин на Украйна Владислав Волошин ". Той е някогашен водач на щурмовик Су-25 от 299-а Николаевска бригада по тактическа авиация. " Той неведнъж е нанасял удари по съветските агресори в Украйна и е направил 33 бойни полета ", акцентира Цензор.НЕТ. Други издания обаче припомнят, че точно Владислав Волошин бе обвинен за отговорен за случая с малайзийския Боинг MH-17 в небето над Донбас през лятото на 2014 година./faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР