В град Левски, едноименния тим се наложи с 3:2 над

...
В град Левски, едноименния тим се наложи с 3:2 над
Коментари Харесай

Левски 2007 взе съседското дерби

В град Левски, едноименния отбор се наложи с 3:2 над Ювентус (Малчика) в съседското дерби. Срещата e от 24-ия кръг на Северозападната Трета лига. Оправдаха се упованията за безкомпромисна борба. Първото доказателство пристигна в 20-ата минута, когато Тодор Тодоров от гостите извърши следващо нарушаване и получи втори жълт и червен картон. Само 5 минути по-късно обаче Мартин Милков изведе Ювентус напред в резултата. Домакините натиснаха, само че Павел Челестинов, Ивайло Раденцов от фаул и Ивайло Иванов се разминаха с попадение. Това се промени в 40-ата минута, когато Иванов изравни, само че пък незабавно напусна терена с травма. Левскарите натиснаха още при започване на втората част. 

Влезлият като запаса Антонио Иванджиков направи прецизни центрирания към Венцислав Миленов, Митко Красимиров, Любомир Борисов и Челестинов. Последният осъществя обрата, наказвайки неточност на противниковите бранители в 69-ата минута. Десетина по-късно, той контраофанзива на съотборниците си приключи с гол. В последните секунди Милков вкара дузпа за окончателното 3:2. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР